Бібліотека Комунального закладу "Телепинський ліцей Кам'янської міської ради Черкаської області"

четвер, 23 березня 2023 р.

27 березня - 02 квітня 2023
  Всеукраїнський тиждень дитячого читання - 2023 стартує в усіх дитячих бібліотеках країни 27 березня. Долучайтесь до захолів, які проводить Національна бібліотека України для дітей
Героїчні історії для дітей і про дітей. КНИГОміст. Програма весняних читань  
   1."Книжкове промо «Непереможна і єдина читацька Україна» у Національній бібліотеці України для дітей - 27 березня о 12.00.      
   2. КНИГА року. Презентуй читацькому загалу книгу, написану після 24 лютого 2022 року автором, який певним чином дотичний до вашого регіону (проживає/народився/був в евакуації у вашому місті). Формат презентації: відео, розповідь+світлини, презентація тощо.
     2. ПЕРСОНА року. Розкажи про героїчних дітей, дорослих, волонтерів, які багато роблять для нашої перемоги,  надихаючи інших своїм прикладом.  Формат знайомства: інтерв’ю, відеонарис.
     3. Мій герой. Розкажи про героя, людину, яка у цей трагічний для України час робила для перемоги більше за інших: допомагала та волонтерила… Формат розповіді : інтерв’ю, відеонарис текст+світлини.
     4. КНИГА, написана війною. Представ книгу нової доби, написану вже після 24 лютого 2022 року, в оригінальному незвичайному форматі: у вигляді інтерв'ю з читачем (автором), театралізованого читання, анімації або ін.
     · Роботу виконай до 27 березня (до 29 березня їх потрібно надіслати на електронну адресу socio-cultural@ukr.net, завантаживши його на файлообмінник і додавши до тексту посилання). Публікація надісланих робіт стартує з 27 березня.
     · Відеоролики будуть завантажені на ютюб-канал НБУ для дітей та розміщені на ФБ-сторінці, презентації в інших форматах - тільки на ФБ-сторінці бібліотеки.      
     5. Книжковий фестиваль «Історії доби непереможних»,  урочиста церемонія нагородження письменника-лауреата другої Всеукраїнської літературної премії ім. Всеволода Нестайка та офіційне закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання - 2 квітня о 12.00.

Немає коментарів:

Дописати коментар